sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Eka onkin toka

Hei!

Muutamana menneenä viikkona olen ajatellut uudelleen blogin perustamista ja tässä sitä nyt ollaan. Muutama vuosi sitten kirjoittelin tänne bittiavaruuteen myös, mutta lopetin sen lähinnä oman laiskuuteni vuoksi. Harmitti, kun ei saanut itsestään enemmän irti. No, nyt paremmalla onnella :)

Tämän blogini aion rajata omien harrastusteni innoittamiin juttuihin: kesällä puutarhaa ja talvella vaikkapa käsitöitä. Ja voihan tänne jotain muutakin eksyä...

Tässä kevättä ja alkavia piha hommia odotellessa, olen lueskellut muiden puutarhablogeja ja tietysti innostunut valtavasti - niin kuin kai aika moni muukin näin keväällä :) Nyt ovat lumet sulaneet ja vihdoin tänä viikonloppuna oli niin kuivaa, että pääsin haravoimaan. Asun omakotitalossa hieman vajaan parin tuhannen neliön tontilla IV -vyöhykkeellä. Talomme on rakennettu aikoinaan 70-luvun alussa ja jotain alkuperäisiä puita ja kasveja vielä tontilta löytyy. Olemme kolmansia asukkaita ja karsineet varsinkin puustoa rajullakin kädellä. Edelliset omistajat sanoivat itsekin olleensa varsinaisia oksansäästäjiä. Joka kevät iskee hirveä uudistusvimma, mutta aika maltillisella budjetilla sitä mennään vuodesta toiseen.

Toivon, että joku lukijakin tänne eksyy.... Kommentit ovat aina tervetulleita!

2 kommenttia:

 1. HIANUA Kirsi!!!!

  T: Sirkka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy pyytää opastusta kamerankäyttöön ja kaikkeen tähän muokkailuun, mutta onneksi apu on aika lähellä :)

   Poista