tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ostoksilla

Sunnuntaina, viimeisen lomapäivän kunniaksi, kävimme Plantagenilla. Kesäale oli alkanut ja mm. köynnökset, perennat ja ruukut olivat tarjouksessa. Valikoima oli hyvä ja tarttuihan sieltä mukaan kaikenlaista...


Pussista kurkistaa kaksi jalokärhöä, jotka suunnittelin istuttavani kaarta pitkin kasvamaan. Lisäksi sain nyt suuremman köynnöshortensian, jossa on monta haaraa jo valmiina. Sille ostin myös seinälle laitettavan ritilän. Tuon toisen, jo aiemmin hankkimani, suunnittelin laittavani maanpeitekasviksi. Testaan nyt vähän, miten nuo täällä nelosella viihtyvät ja säilyvät talven yli. Samoin noiden kärhöjen kanssa vähän jännittää, mutta sain hyvät ohjeet myymälästä talven varalle.


Mukaan tarttui myös istutuslautanen, mehikasvi ja kivikkokasvi. Tämä istutus lähti tyttären hoivattavaksi. Mukaan laitoin myös itseltäni jo löytyviä kolmea muutakin mehitähteä. Alunperin itselleni olen kaivanut tuon vasemmalla alhaalla näkyvän mehitähden läheisestä hoitamattomasta liikenteenjakajasta, jossa sitä rehottaa villiheinän keskellä - mistä lie sinne kulkeutunut, ainakaan siinä ei ole milloinkaan ollut mitään istutuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti