torstai 10. toukokuuta 2012

Kukkaloistoa netistä

Innostuin ensimmäistä kertaa tilaamaan netistä kukkia. Työkaverin kanssa lyötiin viisaat päämme yhteen ja hommatiin muutama pikkutaimi kasvatettavaksi. Mitään käsitystä kummallakaan meistä ei ollut taimien koosta eikä paljon muustakaan, mikä tähän liittyi. Pelottomana ryhdyimme tuumasta toimeen... :) Näitä mahdollisia hankintapaikkojahan on useita, mutta me tilasimme täältä. Jätimme tilauksen hyvissä ajoin ja myös toimitus tuli jo huhtikuun alussa. Kyllä meitä vähän nauratti nämä minitaimet, jotka paketteineen mahtuivat käsilaukkuun :D

Mutta niin ovat vaan kasvaneet ja odotukset ovat tietenkin korkealla! Vein nuo taimet tänään ulkoilemaan ensimmäistä kertaa - toivottavasti muistan ne hakea sisälle...Salkoruusu-lajitelma 10 kpl TARJOUS!
Salkoruusun taimia tuli 10 kpl
(kuva www.puutarha.com)
Miljoonakello TRIXI Petticoat 3 kpl
Näitä miljoonakellon taimia tuli kuusi kappaletta. Jos tuollaisen kukkaloiston saan, niin olen kyllä tosi tyytyväinen
(kuva www.puutarha.com)

Jos tämä kasvatusoperaatio onnistuu, niin saatan tilata kyllä tulevinakin vuosina. Tilaa ja kekseliäisyyttähän tuo kasvatusvaihe vaatii varsinkin, kun olin heittänyt kaikki pienoiskasvihuoneeni ym. soveltuvat pikkuruukut pois. Taimet oli saatava nopeasti istutettua eikä siinä hädässä ollut aikaa/intoa lähteä kauppaan. No, onneksi varastosta löytyi jotain sopivaa.

Nyt vain odotellaan sopivia lämpötiloja, että saa istuttaa ne lopulliselle kasvupaikalle :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo alempi kuva! toivottavasti saat omastaskin tuon näköisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä odotelles :) Vielä näyttää vähän toivottomalta...

   Poista
 2. Mulla kukkii jo kaksin kukkasin:)

  VastaaPoista
 3. epistä ;) mulla on nyt pari nuppua näkyvissä...

  VastaaPoista